KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2018.24.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2018. június 20. - PirateTurtle

Hétfő: Megyek úszni . Nem vagyok benne valami jó. Higgadtság vízben összeszedni a dolgokat stb.. Szaksegítséget is kértem. Megnézzük melyik úszásban mit tudnék milyen vízbiztonságom. Próbálunk minden úszásnemet csiszolni. Mell elmegy. Gyors kartempó levegő vétellel ok, lábtempó nincs meg. Hát megy legkevésbé. További  utasítás ússzak minél többet.

Délután a híd aljától indulva vizeznek a többiek a másikon felváltva én egy rakáson megyek egy bollyal egyetemben négyen. Szúnyog szigetet kell megkerülnünk ez ma az a adagunk. Utána húzódzkodás, fekvőtámasz és tolódzkodás maximum ismétlés számon a húzódzkodás.

Kedd: Hajnali kondival kezdünk. 5 db gyakorlat van csupán. Minden 80%-on vagy a felett próbáljuk feszegetni a határokat csupán 4db ismétlésszám a húzás nyomásnál. Amennyi kör belefér a végéig. Egy szabadon választott gyakorlat van benne még pluszban végére eléggé elfáradok.

Utána megyek úszni. Kezdésnek 50 db hossz 25-ös medencében mellen 10-enként megállok, nem valami jó a szemüvegem muszáj. Próbálom újra mindennapokban gyakorolni az úszást, hogy ne legyen olyan idegen ez a mozgásforma mindennapokban.

Délután rész-távozunk a csatornában serényen. Mindenki előttem van nem bírok menni és fordulgatni velük le vagyok maradva végig mint a borravaló, de próbálok menni utánuk ahogyan csak tudok.

Szerda: Úszással nyitok egy ugyanolyan mutatványt teljesítek, mint az azt megelőző napon.

32929772_2245794358767998_3373364831510855680_n.jpg

Teniszre megyek nem nagyon tud felvidítani most ez sem annyira. Teszem veszem, háló nem barátom most se. Végén szervát gyakorlom sokáig, ez fejben lefáraszt.

Időre megyünk 2000m, mint mindig. Nem olyan rossz a fordulóm, de ismét nem vagyok jobb magamnál. Utána fordulós 1000m éterek vannak terítéken. egyre jobban esik vissza időm harmadiknál közösen rajtolunk mindannyian.

Csütörtök: Úszással kezdek háromszor 20 db hosszra tolom ki a mellúszást kétszer igazítok szemüvegen közben.

Délután az erő felmérő második szakasza következik a mellhez-húzás esetemben. 4perc alatt amennyit ismétlést tudsz 30kg-al csupán. Három kör a plusz ráadás csak a rúd. Első kör nem rossz második jobb harmadik kicsit gyengébb, simán a rúddal majdnem ment 400 darab pár ismétlés híján. Azért ez nem volt olyan rossz szerintem estemben, én élveztem.

Péntek: 6 db 300m a feladat. Én jövök a „ballagókkal”. Azt hittem így kiválthatom a holtágba való átmenetelt. Végül nem is mentünk át. Nem az a probléma ,hogy nem jó ott én nagyon is szeretek ott ,de problémás átmenni macera számomra hajóval, ki és le fáradok a hajócipelésben is. Megcsinálom az edzést, fordulgatok a túláradt csatornában bőszen.

Utána úszok egy tegnapi adagnak megfelelőt ismét levezetésnek.

Délután ismét megcsinálom a 6db 300m többiekkel legalább vannak ellenfeleim is most. Egész jól megy én legalábbis úgy érzem. 5-ször is ugyanaz a sorrend közöttünk, ahogyan teljesítjük a távot.

30740551_2659336200759097_471136566383738880_o.jpg

Szombat: Többiek különböző távokat és pályákat mennek, 500m, 1000méterek páros egyéni stb.. Én végig 200m-eket csinálok ez a verseny távom. Egyszer le is mérnek. Az idő nem is lenne olyan rossz, sőt. A technika nem jó, nem lehet mindent erőből. Kapom az utasításokat mi nem jó, gyorsabban, előrébb mélyebben vállból elforgás mik nem voltak meg. Megyek vagy egy tucat 200m-t végére nagyon elfáradok benne. Ahogyan az egész héten is. Karjaim bedurrantak a balt nem is bírom hajlítani bizonyos szögekben az erő felmérő után még sokkal többet kellett volna nyújtanom,így napokig gyötrő izomláz marad.

Vasárnap: Pihenőnap.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr4914061319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.21. 01:39:09

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása