KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2018.28.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2018. július 22. - PirateTurtle

Hétfő:Szombaton a Pilis futásom után Szeged felé vettem az irányt és pár nap töltődéssel teltek ezen napok hétfőig bezárólag. Majd elkezdődött számomra egy a hétvégi verseny alá rendelet heti menetrendem.

Kedd:Kondis edzés volt napirenden. Ha jól emlékszem 7különböző feladata volt. Először 10 db ismétlés egyszer mindegyikből majd kétszer vagy egy helyen kilenc ismétléssel, nyolc ismétlés és háromszor így egészen hét ismétlés és négyszer egy állomáson bezárólagosan. Húzás nyomás is vállalható százalékkal növekedtek. Után egy jó kis levezető evezés Szúnyog sziget formájában.

Délután belefér egy átmozgatós tenisz. Fonákok tenyeresek minden rendben ma egész jól mennek, utána levezetésnek egy kis vollé-zás a hálónál. Óra alatt napi bölcselettel is gazdagodom „Becsüljem meg magamat, mert más úgy sem fog helyettem!”. Na mondom ismét magamban jól van akkor.

Szerda: Délelőtt a társakkal 6db 300 van soron a csatornában egymás után csináljuk őket miközben bánatosan esik az eső. Méregetjük hellyel-közzel mi is magunknak és mester is mondja mik az időink. Én 2mp-en belül produkálom mindegyik 300-omat, úgyhogy ezzel elégedett vagyok. Amikor az ötödik után mester beküld minket a vízről  hirtelen,ne ázzunk el még jobban végére.

glauber-sampaio-4568-unsplash.jpg

Délután Holtág! Zolival szokásos át-transzportálás megejtjük a hajókkal. Párás borús időben megyek egy bemelegítőt többiekkel egyetemben. Aztán oda állok másodiknak, 2000m-hez. Előttem a colos srác próbálgatja szárnyait (vele voltam először vízen egy hajóban első edzésemen). Most nagyon eltökélten kezdek a rajt is jó, veretem neki tisztességgel az elejétől bőszen 500 környékén beérem. A fordulós ezreknek kitett bójánál akar megfordulni, közlöm vele, hogy tovább kéne még jönni. Normális vagyok én?! Elbeszélem itt az erőm. Már szinte ott is vagyok a fordulónál jó sokat korrigálok 3-4 ide-oda váltással csak-csak meg van az. Akkor tegyük oda még jobban neki, innentől már kifelé jövök! Megcsinálom a kanyart aztán már csak egyenesen tudom ott vagyok 300m körül van  még induljunk meg kicsivel jobban rá, tudom fokozni a csapást végére valahogyan kinézzen ugye?! Vége is , beérek elfáradtam rendesen. Idő közlésénél kiderül majd 20 mp –el jobb az eddigi legjobbamnál. Vagy másfél két hónapja üldöztem, hogy jobb legyen már. Végre jobb lett! Mester is elismeri megtört a jég. Ez-az! Hétvégén versenyre, önbizalom nőtt . Ráadásul holtágba(én extrán fókuszált szoktam ott lenni,szeretek ott) mentem jobbat! Utána  levezetek még egyet és irány vissza.

Csütörtök: Csupán 10szer 10db 50%-os fekve-nyomásom van soron, többiek csinálják szorgosan a köröket és a feladataikat a kondiban mellettem. Ezzel pikk-pakk bevégzem. Nap további részében pihenés. Holnapi napom is egyéni, vízre kondiba nem mehetek.

Péntek: Délelőtt így kapva kapok az alkalmon és elmegyek egyet teniszezni. Semmi különös nem történik a végére jól lefáradok. Otto bá így búcsúzik „Haza ne jöjjek úgy Szolnokról ,hogy ne lenne valami eredménye!” ,na mondom jól van akkor ismét mondom még ez is.

Utána mivel héten nem volt annyira fókuszban így beiktatok egy úszást is. Biztos ami biztos. Szokásos adag után próbálom a gyorsat, hátat , taposást és víz alatti egyéb mutatványozást egy levegővel és társait.

Szombat: Szolnokon második válogatón versenyzek róla lesz részletes beszámoló is.

Vasárnap: Pihenőnap.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr1514128391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása