KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2019.8.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2019. március 23. - PirateTurtle

Hétfő: A hétvégi  edzőtábor után megkapom ezt a napot pihenőnek.

Kedd: Egy jó kis ergóval kezdek a közös vonatozás után Katával. Bár most elég jó idő van és sokan már vízen mi még bent iparkodunk. Nyolc darab hat perc az adagom átlagos iramban,előtte utána van egy levezető hat perc is semmi különös .

Esti úszáson megbeszéljük miket tapasztaltam a táborba az úszó edzéseken. Aztán nagyobb figyelmet fordítva úszom a százakat gyorson. Jobb baloldali levegővétel és több hatékonyabb lábtempó a cél. Lábtempó külön figyelembe kerül a végén, hát is bejön az egyenletbe záró akkordként.

Szerda: Ismét ergó van a menüben. Hat darab tizenkét perc egyenletes rövid szünetekkel. Végére már nagyon bele-beleunok. Gyorsan szabadulok.

victor-freitas-546952-unsplash.jpg

Teniszen rövid kispálya után a fonák és tenyeres keresztek mennek. Majd kis folyosón kel megoldanom a témát mindkét ütésben,oda menjen a vissza a labda. Végül egy kis szervafogadásának gyakorlása előzi meg a szervákat.

Csütörtök: Kondiba szolit a kötelesség. Két darab tizenöt fekve-nyomás ismétlés után következik a sí futó gép pesztrálása kétszer egy percben. Aztán Gazsótol kapom az instrukciókat ,mivel sem a kenu sem a favágás illetve a kislabda hajítás nem volt a nagy barátom így nehéz érzékelni a lendületet amit szeretne  ,hogy átadjak bele, de küzdök és próbálkozok vele.

Este úszás . Bemelegítek egy kétszáz méterrel mell-gyors úszás  felváltva vegyesen. Utána hát láb tempó kerül górcső alá, nagyon nem érzékelem mi lenne a csízió. Utána ugyanez gyorsnál,na ott már tudom neki eléggé,persze csak ha figyelek rá. Után különböző variációkban ebben a gyors és hát témában. Végén 200m folyamatos gyorssal zárok.

Péntek: Ergózok egyedül háromszor 15 perc egyenletes aznapi menüm. Nagyon elunom magam a végére, irigykedve gondolok azokra kik már vízen lehetnek,aztán látva a szelet és a csepergő esőt revidiálom a hozzáállásomat egy fél pillanatra.

Hétvégén: Pihentem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr7114710649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása