KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2018.27.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2018. július 10. - PirateTurtle

Hétfő: Felügyelet nélkül megyünk a megszokott szúnyog kerülőnket ,hogy ismét képben legyünk és visszarázódjunk a hétbe. No, de nem végig ráérősen evezős azért egyenletes stabil tempót kéne tartani.

Úszni megyek gyakorlom a dolgokat serényen, semmi különös.

Délután résztávozunk. Most a szokásoshoz képest sokkal jobban megy majdnem végig sikerül tartani és követni mindet mit nekem fordulások újabb rajtok. Az igazságot megvallva most közel sem volt olyan gyilkos sem a mennyiség sem az intenzitás ás több pihenő idő volt a távok idők között, ez nekem feküdt.

Kedd: Kondizunk 7 db feladat 40%,50% és 60%-on a mellhez-húzás és fekve-nyomás. Amennyit egy adott állomáson a feladattal töltünk időt variáljuk végig a körökben, hogy hány másodperc és hogy hányszor ismétlődik e ugyanaz a feladat. Különböző variációkban csinálunk jó sok teljes köröket.

luis-vidal-627410-unsplash.jpg

Utána 6km egyenletes evezés a levezető vagy másfél csatorna kör kinek hogy tetszik jobban megnevezés.

Szerda:Mindenki a hétvégi versenyszámát gyakorolja csak egy távot megy lemérve maximális erő bedobáson. Én meg közben csinálom a 200m-eket fel-le állok be az újabb adagra. Most úgy érzem egyre jobban megy, felesleges dolgokat mindig találok, mire elmegy az energiám és javítható.

Utána úszni megyek. Ismét átvesszük mi, hogyan működik most. Mell szinte teljesen jó. Utána gyakorlom a gyors levegővételt, minél jobban menjen. Aztán a hátban is van előrelépés. Ami nagyon meglep az elején teljesen reménytelennek látszódott. Állítólag minden egyre jobban és stabilabban megy a vízbe, szuper, ezt  én is így érzem.

Délután alapos nyújtás van mindenkinek előirányozva egyénileg vagy a telepen.

Csütörtök: Többiek a Vidékbajnokságon vannak, úgyhogy saját magam garázdálkodhatok.

zen-photographer-343571-unsplash.jpg

Úszom a szokásos rendszer szerint, de minden héten alakítok rajta kicsivel, hogy mást gyakoroljak az egy kilométer megléte után,vagy mellett.

Péntek: Teniszezek egy jót. Tenyeres nagyon penge a fonák viszont ma felejtősre sikerül. Nem akar összeállni sehogyan sem. Végén gyakorlom a szervát amik már nem is mennek olyan rosszul. Már tudom mikor mik a hibáim legalább. Amikor minden összejön, persze, hogy ász.

Délután Zolival külön lemegyünk egyet evezni. Mindenki más rajtunk kívül a vidékbajnokságon van. Két darab 500m megyünk kezdetnek. Sosem megyek 500-at úgyhogy űr-időkkel és egyéni legjobbakat produkálok. Utána megyünk három 200m-t először 10mp aztán 5mp végül nincs előnyöm, ahogy elrajtolunk. Tűrhetőre sikerülnek főleg az utolsó kettő azért biztató is időben. Legvégén még esőt is elkerüljük, csak hazafelé ázok szét a biciklin.

Szombat: Piliscsév meghívtak egy eseményre terep futni, így nem mondhattam nemet. Lesz róla majd részletes beszámoló.

Vasárnap: Pihenőnap.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr214105131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása