KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2019.6.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2019. március 16. - PirateTurtle

Hétfő: Kondiban a szokásos módon „szórakoztatom” magamat. Fekve-nyomás kétszer húsz darab utána kétszer egy perc  sí-ergó a menet ez négyszer utána ugyanez mellhez húzással is a napi adagom plusz a sí-ergó is. Közte azért kézsúlyzóval tárogatok nyolcszor húszat átvezető gyakorlatnak.

Kedd:  Ergóval folytatom a hetemet. A mai adagom egy rövid bemelegítő után hat darab fél perc gyorsabb és 20 mp lassabb adaggal vezetődik be teljesen ezután egy perc gyors egy perc iram váltakozik négyszer majd 2 perc szünet ebből van három kör. Végén nyolc perc egyenletessel levezetek

Esti úszáson. Mellen melegítek tenyér-ellenállással. Utána technikázunk gyors jobb levegő vétel, több láb a cél. Egy kis átvezető pihetető hát aztán jön a kedvencem. Hypoxiás rész na jól megfeszülés van itt, gyorsban meddig is jutok el. Aztán még egy kis hát technika. Végül minimális mellel levezetek.

Szerda: Ergóban dolgozok ma is. Öt perc bemelegítéssel kezdem meg az edzést. Utána háromszor nyolc percek következnek köztük rövid szünetekkel. Első körben 40 mp gyors 20 mp lassabb és ez ismétlődik nyolc percig. Második körben 30 mp gyors 30 mp lassabb és ez váltakozik nyolc percig. Végül 20 mp gyorsabb és 40 mp lassabb váltakozik.

domagoj-cosic-1325551-unsplash.jpg

Sajnos kimarad a tenisz ezen a héten, rohangálok az egyetemen mindenkinél és órákon is ott kéne lennem a félév kezdetén legalább.

Csütörtök: Ergóba szólít ismét a kötelesség. Kétszer öt perc egyenletessel kezdem a bemelegítést ,majd ezt követi háromszor egy perc fokozó. tizenkétszer három perc következik a fő részben. Köztük kevés kis szünettel. Az első másfél perc gyorsabb aztán második másfél perc iramban követi egymást.

Esti úszáson ismét. Ahol felvetődött, hogy neki állok-e a pillangónak elhárítom a dolgot. Egyébként sorra vesszük úszás nemeket. Mellel melegítek. Utána gyors és annak változatai minél tovább egy kis hát átvezetővel az esti adagom mai gyakorlásban.

Péntek: Kondi van ma soron. Fekve-nyomás,lehúzás-csigán,lapocka zárás,fekve-nyomás kézi súlyzóval mellhez húzás ,has-prés végül tárogatás a gyakorlataim sora mára .Ezek a feladatok gyorsan nekik is ugrom, mindenhol  tizenkét darab ismétléssel és öt körben teszem ezt meg végül. Dinamika jó súlyok akikkel lendülettel, de minőségileg is tudom csinálni a cél végig.

Hétvégén pihentem.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr9014692648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása