KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2018.25.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2018. július 01. - PirateTurtle

Hétfő: A remek szeles idő kíséri utunkat, ahogyan a szúnyog sziget kerülővel megkezdődik ez a hét. A híd alól indulunk útnak párokban. Utána húzódzkodás tolódzkodás maximális ismétlés szám 10 körben a levezetés.

Ismét úszni megyek. Csiszolom a mellúszásom aztán próbálkozom a gyorssal, nem mintha menne. Végén hát és különböző taposás változatokkal szórakoztatom magam ahogyan próbálom teljesíteni a dolgokat. Abban maradunk, hogy ússzak minél többet továbbra is, próbáljam többi úszásnemet stb..

Délután résztávozás van terítéken mint majdnem mindig le vagyok maradva sosem érem utol őket és csak fordulok és megyek utánuk semmi pihenő mindez a csatornában. Végén valahogyan a szenvedéseim véget érnek.

Kedd: Kondin 5 db gyakorlat van 80%-on kevés ismétlésszámon. Pörgetjük a köröket bőszen, végére mikor már nagyon elfáradnánk abba is hagyjuk. Levezetőnek egy kis evezés egy Szúnyog sziget  kerülő formájában.

Szerda: Délelőtt  három darab kétezret megyek 80%-on ja csak a közepén jövök rá,hogy nem ez lett volna a feladatom .Nem mintha  a hat darab 300m jobb lenne,de mégis csak sprintesebb gyorsabb táv.

Utána úszók egy jót.1000m mellen aztán gyorsat gyakorlom és taposás felváltva.

venek_01.jpg

Délután  mint mindig 2000m időre. Megyek neki fordulok , szokás szerint pár másodpercre vagyok jobb időtől. Megbeszéljük hol megy el, a végén ,de akkor már mintha ólom karjaim lennének nem ,hogy még gyorsítsak a tempón. Utána fordulós ezer méterek vannak soron kétszer.

Csütörtök: Megismételjük az ezelőtti hetek erőfelmérőit egyben. Tehát mellhez-húzás fekve-nyomás 30 kilóval 3 körben. Nagyon kitesz mindenki magárét iparkodunk rendesen a végére mindenki nagyon elkészül erejével, de vannak jó számok az ismétlésszámoknál és javulás is.

Ezek után úszok ismét egy kilométert majd próbálgatom a többi úszásnemeket.

Péntek: Délelőtt pályákat megyek 200m a csatornában magamnak próbálom mérni. Nagyon nagy a sodrás plusz a hátszél is erős jók nagyon az idők, így amiket produkálok.

Majd a szokott módon úszni megyek ismét hasonlóan, mint azt megelőzően.

Délután ugyanúgy az a szituáció, mint délelőtt csak a holtágban. Zoli segít nekem a hajót átcipelnem. Le vagyok mérve nem sikerül fényesen, kapom a beosztást mi nem volt jó és nem működött. Utána még megyek egy pár pályát ,csak ,hogy elteljen az időm amíg többiek is bevégzik a feladatukat.

Szombat: Többiek 500m és 1000m pályákat mennek egyesben és párosban. Én közben folyamatosan csinálom a 200m-eimet, végére sok pályát csinálok, de teljesen elkészülök az erőmmel.

Vasárnap: Kitekerek a szabadba és megpróbálok újra futni egyet terepen. Ez nem igazán sikerül az új rendszer kész ,de furán szelel a tokomon lévő függesztő harisnya így egy kilométer után megfordulok,közben  hiába igazgatom nem jó sehogyan se a komfort fokom benne. Húsz perc és két kilométer után végül abba hagyom. Majd visszatekerek haza így csak egy jó bicajozás mit jóváírhatok oda vissza.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr2314086307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása