KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2018.26.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2018. július 06. - PirateTurtle

Hétfő: Jedlik híd alól indulás a szokás szúnyog sziget kerülőre. Ameddig forgolódtam el indultak a többiek kikkel indulnom kellett volna. Ennyi. Nyomás utánuk aztán lesz ami lesz. Végeztünk utána húzódzkodás tolódzkodás az erősítés.

Úszáson újabb dolgokat próbálok teljesíteni a hát és gyorsúszásban. Ezek után taposás variációk féloldalasan legyek kint a vízből mellúszásnál és társaik következnek.

cristian-palmer-353980-unsplash.jpg

Délután a személyes „kedvencem” a résztávozás következik. Le vagyok maradva az elején aztán beérem a többieket és egész jól tudok haladni velük a közepén. Aztán megint lemaradok tőlük a végére. Ilyen ez.

Kedd: Maximumunk lemérése történik mind mellhez húzás mind fekve nyomás tekintetében. Bőszen pakolgatjuk fel a súlyokat és növeljük egyre a számokat. Pár ismétlés aztán haladunk tovább. Ha a mester látta az ismétlést és jóváhagyta azt számít csak valójában. Én magam is meglepődöm, hogy mennyi ideig és mértékig tudom még növelni a szabályos ismétlések számát. Sokkal erősebb vagyok ezen mutatók alapján is. Mellhez-húzás megy jobban egy árnyalatnyival pedig utáltam a kezdetekben.

Utána kievezünk egy levezető csatornakörre, csakhogy érezzük a törődést a vízen is.

Szerda: Reggel 6db 300m van soron mindenkinek. Így aztán be is tagozódunk a többiekkel hárman egyre sorra fordulunk és rajtolunk. Végére eléggé lefáradunk, sorrend és az idők nem nagyon változtak.

Úszásban megcsinálom a kilométert és próbálom a többi dolgokat (gyorsúszás, taposás stb.) gyakorolni a végén.

Délután átmegyünk a holtágba. Zoli ismét segít cipekednem, ami továbbra is nagy könnyebbség nekem. Aztán gyorsan pörgetjük a méréseket mielőtt ránk szakadna az ég. 2000m álljak be persze elrontom rajtot kicsit nagyobbnak mérem a távot aztán megint pár másodperc a híja az időnek. Ezért megyek még egyet közel ugyanolyan lesz a vége.

Csütörtök: Kondizunk 80%-on 4 db ismétlés összesen 5 gyakorlat van egy körben. Nem tudom mennyit kört teljesítünk a végére,de nagyon elkészülök. Utána ha jól emlékszem lemaradt a kievezés.

Aztán úszni megyek gyakorlok egy órát a megszokott módon.

hakon-helberg-99981-unsplash.jpg

Délután belefér egy tenisz. Nagyon jól megy mindent visszaadok és élvezem a játékot. Végén lecsalom az adogatást ,hogy "Majd legközelebb gyakorolom". Jön a válasz:"Mindenki ezt mondja!"

Péntek: Délelőtt 200m-eket gyakorlom magamban, amíg a többiek végeznek az 500 és 1000m-eikkkel.

Délután ugyanez a faladatom csak kicsit jobban elnyújtva és több pálya fér bele a teljesítésbe.

Szombat: Többiek szokás szerint 500m és 1000m-eket mennek serényen. Amíg én csinálom a 200 métereimet. Nem valami fényesek az időt elnézve, pedig hátszél és többi körülmény is jó vagy jobb időt vetíthetne elő. Aztán a legvégére, mint a hétvégékre általában nagyon lefáradok már az újabb és újabb sprintben is.

Vasárnap: Pihenőnapot tartottam.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr4014097287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása