KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2018.51.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2019. január 30. - PirateTurtle

Hétfő: Az edzőtábor után megkapom pihenőnek ezt a napot kajakkenuilag. Azért este egy jó kis uszoda belefér úgy döntöttem. Egy kezes tempóval próbálom a beszúrás szögét csiszolni a gyors kartempóknál A kivitelezés a híja a dolgoknak. Után sorra szépen vesszük mell hát is benne a programban.

Kedd: Kajak-ergón próbálok para-kenuzni ismét ,vagyis azt imitálni a hat perc egyenletes bemelegítésem után jön a fő mutatvány . Négy percek: először 45 mp gyors 45 mp lassú, aztán egy perc gyors, egy perc lassú és a ráadás fél perc gyors ismét. Mindezt még nyolcszor teszem meg ebben a sorrendben közte rövid pihenőkkel átvezetve.

Szerda: Kondi! Fekve-nyomás, mellhez-húzás, bicepsz, has-prés és tárogatás mindez nyolc körben 16 ismétléssel közepes nagyságú súlyokkal- Végig szokás szerint magányomban pörgetem a köreimet.

victor-freitas-546968-unsplash_1.jpg

Csütörtökön: Ismét az egóban teszem a dolgomat.  Rövid bemelegítés után tizenegy darab három perc másfél perc gyorsan elején másfél perc egyenletes tempóban. Közte rövid átvezető pihenők, Végül egy öt perc levezető lassú a „kilépőm”.

Este ismét úszni megyek. Tibor rendületlenül instruál csak nem akarok rá érezni a kartempóra,hogy jó legyen gyorsnak ,de küzdök vele. Aztán mell hát átvezetőnek és vége is lett a szeánsznak aznapra. Végén megbeszéljük mit gyakorolhatok egymagam is ünnepek alatt között. Nem került rá sor…,de majd a következő hét beszámolójában benne lesz úgy is.

Péntek: Egy ergóval zárom a hetet és az évet ismét a telepen, nem találom feljegyzésekben sehol éppen mi volt a penzumom. Után próbálgatjuk milyen lenne a tanmedencében,de hát semmi probléma, egy telet már olyanba is végig edzettem.

Délután teniszen levezetem minden dühöm. Jöhet és pöröghet a labda. Fonák tenyeres egyre megy kilépőnek elmaradhatatlan szervák. Így köszöntünk el Norbival az évtől.

Szombat :pihenőnap.

Vasárnap:Ismét tenisz ott bával Győrben Brigantin. Szétszedi a technikám ,nem jó ez mag az lábam,ilyesmik. Úgyhogy nem baj jobban figyelek arra, amit kér és megkövetel,hogy nyissak kövessem várjam a labdát ,végére még megbeszélünk pár időpontot az ünnepekre ne maradjak semmi mozgás nélkül ezen időkben sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr8914598924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása