KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2019.5.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2019. március 12. - PirateTurtle

Hétfő: Kondiban. Mellhez húzás kétszer húsz db majd kétszer egy perc sí-ergó ez van négy körbe. után ugyanez a mutatvány van mellhez- húzással is. Végén hatszor egy perc sí-ergó,ami nem a levezető ha így leírva még olyannak is tűnik.

Kedd: Ergóban folytatom a hetet. Hat perc bemelegítés majd három darab egy perc következik fokozóból. A fő részben nyolc darab négy percet csinálunk. Az első,második és harmadik perc elején húsz másodperc maxon toljuk utána iramot csinálunk. Ezt pörgetjük végig. A levezetésben öt perc egyenletes.

Este úszáson. Bemelegítek mellen. Aztán  gyors láb több rávezető és nem annyira jól sikerült körökkel ez nem akar annyira összeállni. Küzdős. aztán sorra vesszük a többi dolgot hát és csak menjen a gyors ahogy tudjuk és ennyi volt mára.

fiona-smallwood-1221402-unsplash.jpg

Szerda:Teniszen kispálya van bemelegítésnek aztán még kicsit még nagyobbítjuk a pályát. sorra vesszük az ütéseket fonák tenyeres, ami máma különlegesebb ,hogy nem a futós lábba vagyok. Most nem tudtam azzal jönni, így extra mód óvatosabban csináljuk. Több rögzített helyzet kevesebb futás.

Ergóval folytatom. Nyolc perc egyenletes van soron bemelegítésnek. A fő részben háromszor nyolc perc. Első nyolc percben 40 mp gyors 20 mp lassabb. Második körben ugyanez fél-fél perccel következik. Utolsó nyolc percben pedig  20 mp gyorsabból 40 mp a lassabból. Végén hat perc levezetés következik az egyenletesből.

Csütörtök:Ismét ergó következik. Hat perc bemelegítés egyenletessel Ezután másfél percek következnek mindegyik 30 mp más erősségen és százalékon történik utána minimális szünet. ebből  van tíz kör. Végére eléggé megvisel,ki-csekollásnak egy kis levezető egyenletessel pár perc.

Esti úszás. Szokásos mellel melegítgetek. Aztán jobban rámegyünk most a mellre hypoxiás és sprint feladatok jönnek benne. Aztán jön a gyors és hát is, finoman csak kisebb technikai dolgok. főleg a lábon hangsúly továbbra is. Végén levezetek.

Péntek: Kondiba szólít a kötelesség. Hat darab feladat csupán Fekve nyomás, mellhez húzás ,csigás gépen evezés, újra fekve nyomás és mellhez húzás, végül egy csigás lehúzás. Ezekből csinálok hat kört 15 ismétléssel. Jó is legyen a súly ,de pörögjön, ne az legyen ,hogy semmi ellenállásba nem ütközöm.

Hétvégén pihentem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr5514685014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása