KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2018.30. és 31. hét

KalózTeknős-edzésnapló

2018. augusztus 22. - PirateTurtle

30.hét:

Hétfő: Megpróbálok Teniszre menni, de le kell mondanom, mert Bakonyba annyira leharcoltam magamat és a lábamat, hogy a kis sérülések miatt most ezt nem tudom bevállalni.

Délután úszni megyek. Mellet úszok melegítésnek aztán, újabb adag mell következik ezúttal tenyérellenállásokkal. Amik remélhetőleg még jobban rávezetnek a megfelelő technikára. Mikor vezetett edzésben van részem már próbálgattam ezt az eszközt. Utána gyors és hát van soron. Közben váltok pár szót Doriná-ékkal akik megnézik miket művelek éppen háton.

Kedd: Szintén úszni megyek egyedül. Csinálom amiket tudok ,próbálok jobb lenni, mint mindig amint meg van a kitűzött távom bevégzem  a gyakorlást.

val-vesa-562339-unsplash.jpg

Szerda: Ismét úszás ,ismét hasonló távok más elosztásban, mell , gyors néha hát levezetésnek néhány taposás.

Délután Zolival megyek vízre. Felmegyünk a csatorna tetejére aztán mindig más-más következik. Most főleg fokozó tempót megyünk elején 1000m. Majd vissza felfelé 500m és végére 3 db 200m, különböző fokozatokban verettük neki jó hangulatban.

Csütörtökön: Kondizok és nyújtok de az elszántságom és a motivációm közel sem olyan hatékonyan magas mint máskor. Inkább csak elvagyok, mint a befőtt.

Péntek: Teniszezni megyek. El kell magyaráznom miért is hagytam ki pontosan az előzőt. Aztán játszunk egymás közt, minta zsenik. Ez a legújabb hívónevem teniszen a sok szerencsés hálón éppen jól megpattanó labda miatt, simán csak zseni.

Hétvégét kivettem pihenőnek.

31.hét:

Hétfő: Úszni megyek. Először mellen melegítgetek. Aztán ugyanez a lapát karmaimmal kiegészítve. Hát és gyors felváltva következik, levezetésnek ami jól esik úszásnemben pár hossz.

Délután Zolival megyek vízre ketten. Felfelé a csatornában rendben van aztán egy ezer ami szinte semmi visszafelé. Aztán különböző számú 200m-ek más-más fokozó mértékekben, általában felénél váltunk fokozatokat. Végére jól elkészülök erőmmel.

travis-blessing-646841-unsplash.jpg

Kedd:  Teniszre megyek. Sorra gyakoroljuk az ütéseket , nincsen semmivel sem komolyabb gondom. Legvégén vollé-zás gyakorlása van soron. Otto bá unokája is megérkezik az edzés végére, elismerően nyilatkozik játékomról. Látja javulást tavaly is találkoztunk akkor percekig mutatta nekem be gyakorlatban a fonákot nagyon küzdöttem vele legelején

Szerda: Először úszni megyek. Szokásos dolgokat gyakorlom mell úszás után . Gyors, taposás és most már hát is. Amint letudtam a penzumomat abba is hagyom.

Délután Zolival garázdálkodunk a csatornában ismét. A csatorna tejéről 1000m-el indulunk, tőlem már fejezhetjük is be ,de ez nem így működik. 500m szintén nem egy durva egyenletes tempóban. Aztán 200m-ek! Itt már nem kapok előnyt nem úgy mint annak idején, már egyre gyorsabb vagyok, persze ez nem mindig sikerül gyakorlatban is megmutatni.

Csütörtök: Teniszezek ezen a napon. Minden jól alakul vesszük sorban az ütéseket bemelegítés után, épp tenyeres kereszt van soron amikor kihívnak Ottó bá unokája jönne ütni velem. Mondom magamban ez az ,elmarad a szerválás. Aztán a 8 éves Giorgio-val elkezdünk ütögetni ez teljesen új nekem, mind a ketten figyelemmel kell lennünk másikra és képességeire. Ő sok labdát befut ami nem is megy hozzá közel,de időben távban ez előtte kell, hogy történjen . Mind a ketten élvezzük a dolgot és jó hangulatban zárjuk a teniszt.

Péntek:Egy újabb úszás van soron egyénileg csinálom a kibővített új programomat becsülettel, ami most már az új szokásos. Aztán mint aki jól végezte dolgát megyek is a hévégi programomra.

Hétvége: Teljes pihenővel telt.

 

Hétvégét kivettem pihenőnek teljesen edzésileg.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr7214195955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása