KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2019.2.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2019. február 20. - PirateTurtle

Hétfő: Új év második hetén egy laza uszival kezdek este és próbálom ezt a hetet valahogyan megkezdeni abban,hogy újra felvegyem az edzések ritmusát. Mindegyik úszás nemen megyünk és próbáljuk a láb tempót is rendbe tenni. Főleg a gyors vízfogása és annak a szöge a visszatérő hibám amit javítani próbálok.

Kedden: Egy jó ergóval folytatom a sort, egyedül. Kétszer öt perc egyenletessel kezdem a bemelegítést, majd négy darab fokozó egy perc és hat darab fél perc gyors 15 mp lazábbal váltakozva jelenti a bemelegítés végét. Fő részben nyolc 40 mp gyors és 20 mp laza következik, ezután tizenkétszer fél perc gyors és lassú váltakozik. Végül tizenhatszor 20mp gyors és 20 mp lassúval zárok. Aztán egy öt perc levezető.

Szerda:Ismét az ergóban ezúttal Katával kenjük oda amit tudunk a gépen. Öt perc bemelegítés után három darab fokozó egy perc következik bemelegítésként. Nagyon hasonlóan a tegnapi naphoz csak most nyolcas leosztásokban következik 40 mp gyors és 20 mp lassú váltakozása, ugyanez fél perc gyors és lassú nyolcszor végül ,20 mp –eknél vált az iram. Végén hat perc egyenletes levezetőnek.

animal-1866808_960_720.jpg

Utána egy laza tenisz következik. Mind a fonák, mind a tenyeres oldali keresztek vannak főbb hangsúlyba a laza bemelegítés után. Végül egy kis szerva levezetésnek.

Csütörtökön:Ismét egyedül támadok az ergóbban öt perc bemelegítős és pár fokozó egy perc után következik a fő részem. Ami ezúttal  háromszor két perc. A két percekben pedig két gyors fél perc és két iram gyorsaságú fél perc váltakozik ,majd  rövid szünet és ugyanez még két teljes körben ismétlődik. Végén leveztek.

Este egy jó kis uszi ami vár rám. Tiborral kezdjük az elején egy jó kis adag mell úszással. Utána pedig hát és gyors. Inkább gyors most sem van jobb állapotban a szög a beszúrásos vízfogásnál ,de küzdök vele folyamatosan.

Péntek: Egyedül kondizok. Kiválasztok egy jó erős sort kilenc gyakorlat közepesen erősen nagyságú súlyokkal és akkor egy tucat ismétlés mindenből ebből tíz kör az aznapi adagom. Deadlift mellhez-húzás,fekve-nyomás, hátfeszítés és társai mind min benne kell ,hogy legyenek.

Hétvégén pihentem.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr914639804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása