KalózTeknős kalandok

KalózTeknős kalandok

2019.3.hét

KalózTeknős-edzésnapló

2019. március 05. - PirateTurtle

Hétfő: Egrón kezdem ezt a hetet. Öt perc bemelegítés után három perc fokozó következik. Majd a fő rész a következőkből áll össze. Egy perc gyors egy perc lassú váltakozva háromszor egymás után utána kis szünetet tartok és ugyanez ismétlődik ötször egymás után. Végén öt perc levezetés kerül beiktatásra.

Kedd: Az ergóban nyolc perc egyenletessel melegítek be. Utána négy percek vannak iramban nyolcszor egymás után köztük fél perc pihenő csupán. Végül minimális levezetés.

Este uszoda. A tenyérellenállással próbálok egyre jobban ráérezni a helyes technikai megvalósításokra vízben. Először bemelegítek mellen. Majd gyors kar tempó van soron közte kicsi hát néha átmozgatónak. Aztán próbálok pár tempósabb gyors hosszat is oda rittyenteni végére, mielőtt befejezem.

jeremy-bishop-123461-unsplash.jpg

Szerda: Ismét ergó van soron. Öt perc bemelegítés után  jön a háromszor egy perc fokozó. Majd  a fő részem nyolc darab 40 mp gyors 20mp lassabb, ezt követi  tíz darab fél perc gyors fél perc lassabb, és 12 darab 20 mp gyors 40 mp lassúbb. Végén öt perc levezetés következik.

Teniszen. Norbival püföljük a lasztikat. Kispályázás után mindkét ütésfajta sorra kerül aztán egy kis röpte és lecsapás kombinációk, végül szervákkal zárok.

Csütörtök:Kondiban tevékenykedem egy magam. Nyolc feladatot veszek sorra. Mindegyikből tizenkét ismétlés és ezt ismétlem hat körben. Deadlift,fekve-nyomás, mellhez-húzás, lehúzás, tárogatás mind voltak benne.

Este usziban szólít a kötelesség .Melegítgetek pár mell hosszal. Utána sorra vesszük a az úszás nemeket gyors és hát ,majd kicsi mell. főleg gyors technika ma is kar tempó van hangsúlyban. Köztük kis átvezető hát szakaszok és végén ami csak jól esik vegyesen.

Péntek: Egy kis saját-testsúlyos mutatványt „sírtam” ki magamnak. Csupán fekvőtámaszok és húzódzkodások sorban egymás után sok ismétlésben sok sorozatban váltják egymást . Úgy a háromnegyedénél már nagyon ki vagyok. Alig bírom ki a végéig. Aztán szokás szerint nyújtok hengerezek egy sort.

Hétvégén pihenőnapok.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirateturtle.blog.hu/api/trackback/id/tr7614670157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása